Sport
lijn

Je bent sportief en je vindt het leuk om je sporttalent te ontwikkelen. Een team begeleiden en meehelpen met de organisatie van sportactiviteiten lijkt je een mooie uitdaging. Je bent nieuwsgierig naar het beoefenen van veel verschillende sporten en wat daar allemaal bij komt kijken. Misschien wil je van sport zelfs wel je beroep maken.

Kun je jezelf hierin vinden? Dan is de leerlijn Sport iets voor jou! Naast de reguliere lessen lichamelijke opvoeding krijg je twee uur extra sportles per week. Dit houdt in dat je clinics van echte experts krijgt zoals kickboksen en crossfitten.

Kunst
lijn

Je bent creatief en je vindt het leuk om bezig te zijn met film, theater, dans en vormgeven in 2D en 3D. Je bent nieuwsgierig naar het gebruik van nieuwe technieken en materialen. Je wilt je op je eigen manier ontwikkelen binnen de kunstwereld. Het inspireert je om creativiteit met elkaar te delen. Je denkt na over manieren waarop je een idee wilt verbeelden en over hoe je een werkstuk kunt vormgeven. Misschien wil je van kunst wel je beroep maken. Naast de reguliere lessen theater, handvaardigheid, tekenen en muziek krijg je twee uur extra kunstlessen.